31.3.2017

Turkoosi Kehrääjä-matto


Kevään värienkaipuuseen löytyy helpotusta esimerkiksi näistä turkoosiraitaisista Kehrääjä-matoista. Näissä matoissa on harmaita, mustia, vihreitä sekä turkooseja raitoja. Kehrääjä-mattoja löytyy kolmea kokoa: 80x150cm, 80x200cm ja 80x240cm. Päissä näillä matoilla on hapsut.
Matot on nyt päivitetty verkkokauppaan, ja sinne pääset tästä.


Mukavaa keväistä viikonloppua!

-Marja

23.3.2017

Raitoja lastenhuoneeseen



Sisustuskauppa Tapanilassa Helsingissä on käynnissä Lasten minimessut, jotka keskittyvät lastenhuoneen sisustamiseen ja leikkimiseen. Minimessuilta omaa silmää miellyttävät mm puiset autot, jakkarat ja laatikot. Nämä kaikki ovat kotimaista käsityötä, ja mm laatikoissa on uusia kevätvärejä esillä. Näiden lisäksi messuilta löytyy myös lastenvaatteita, kankaita, lampaantaljoja ja mattoja. TYLLin raidalliset Kehrääjä-matot sopivat myös lastenhuoneeseen. Nekin ovat kotimaista käsityötä suoraan täältä Lahdesta. 





Ja toki suurin osa tuotteista sopii myös muualle kotiin. Kuten jakkarat sopisivat eteiseen, keittiiöön ja pian jo parvekkeellekin. Puiset laatikot kävisivät hyvin eteiseen kierrätyspaperille tai hanskoille ja kaulahuiveille, tai vaikka koiran pyyhkeelle ja hihnalle.  Minimessut ovat auki 2.4.17 asti. Messujen näytteilleasettajiin voit tutustua Sisustuskauppa Tapanilan omilla sivuilla, täällä.


Aurinkoista viikonloppua!

-Marja
 

15.3.2017

Raitoja kevääseen!


Ihan ensiksi kiitos jokaiselle, joka on malttanut käydä vastaamassa TYLLin kyselyyn. On mahtavaa tietää vähän tarkemmin, ketkä blogia lukevat. Näistä vastauksista on tulossa koonti vähän myöhemmin. Jos et vielä ole jättänyt omia vastauksiasi, pääset sen tekemään täällä. Kiitos <3


Kutojan kalenteri alkaa olla tältä keväältä jo melko täynnä, mutta vielä onnistuu mattojen tilaus ja toimitus sitten kesän kynnyksellä. Ennen tilaamista kannattaa myös tutustua valmiiden mattojen valikoimaan verkkokaupassa (täällä). Sinne on tulossa päivityksiä jo loppuneiden kokojen (tai värien) osalta. Näitä tuleviakin mattoja voit tilata verkkokaupan kautta valitsemalla TILAUSTUOTE-tuotteita. Niitä pitäisi löytyä jokaisesta tuotteesta, joka on tällä hetkellä loppu. Matto lähetetään heti sen valmistuttuaan.




Tykätystä Kehrääjä-raitamatosta on saatavilla näissä kuvissa näkyvät 5 väritystä, sekä Suomi100-juhlavuoden sinisävyinen matto, joka on tulossa verkkokauppaan kevään aikana.

Mukavaa kevätviikkoa!

-Marja

7.3.2017

Satakieli-matot



Malliston Satakieli-matto on kudottu puuvillatrikoosta ja juutista ja useimmiten näiden mattojen päissä on kudotut päärmeet, mutta tilauksesta onnistuvat hapsutkin. Nämä matot käyvät niin käytävälle kuin keittiöönkin. 


Näissä matoissa on erinäköiset puolet, ja sitä voi käyttää kummin päin vain. Weecos-kaupasta löytyy näitä mattoja muutamia kappaleita väreissä harmaa, beige, turkoosi ja vihreä. 


Helsingin seudulla liikkuva löytää mattoja myös Sisustuskauppa Tapanilasta, johon rantautui juuri beigejä ja harmaita mattoja. Satakieli-mattoja onnistuu tilata myös muissa kuin malliston 2m ja 2,4m pituuksissa. Verkkokauppaan pääset tästä.

Ihanaa Naistenpäivää, ihan kaikille!

Weecos-kaupoissa on naistenpäivätarjouksena 20% alekoodi. Käy nappaamassa se Weecosin facebooksivuilta (täältä).

-Marja

1.3.2017

Weecosin Aarteet


Weecos on kerännyt neljänkymmenen yrityksen aarteita Weecos Treasures-kamppanjaan. Kamppis on pyörinyt jo viikon verran, mutta vielä on valikoimaa runsaasti jäljellä. Yritykset ovat laittaneet esille yksittäiskappaleita, protoja ja mallistojen viimeisiä kappaleita alennushinnoin. TYLLiltäkin löytyy kamppiksesta muutama Lokki-matto (täällä) ja tarjolla on kymmenittäin muitakin tuotteita kuten vaatteita, tyynyjä, koruja, laukkuja ja lasitavaroita. Käy kurkkaamassa koko (päivittäin täydentyvä) valikoima täällä.


Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

-Marja

Pst. Tylliblogista löytyy myös Löytöjä!-osio, johon on kerätty poistuvia mattomalleja.