21.11.2013

Joulun sopatVälillä käsityöläisen elämä on melkoista labyrinttiä, palapeliä, muistilappupinoja ja sekalaisia avainnippuja.
Näin joulun alla varsinkin. Tänä vuonna TYLLi on pistänyt nokkansa aika moneen soppaan.


Perjantaina vietetään Butiikkien Lahjavalvojaisia. Luvassa on ainakin tarjoustuotteita, kilpailuja, erikoistuotteita, aarteen etsintää ja mitä kaikkea. Lahjavalvojaiset tapahtuvat facebookissa täällä (täällä voit seurata kaikkien muidenkin (siis 40 muun yrityksen!!) päivityksiä ja tarjouksia), mutta myös tylliblogin puolella tapahtuu. Valvojaiset starttaavat heti kello 21.00 ja jatkuvat aina lauantai-aamuun klo 9 asti. Tämän takia kannattaa jo vähän valvoakin!


Ensi viikolla taas juhlitaan tulevaa joulua Käsityökorttelin Jouluviikonlopussa 29.11.-1.12.13. Tämänkin tapahtuman paikkana on facebook sekä blogit. Facebookissa kannattaa liittyä tänne, jotta näkee kaiken ihan ekana. 


Ja sitten on vielä Suomen KäsityöYrittäjien Joulukuvasto, josta löytyy vaikka mitä ihanaa! Sekin löytyy virtuaalimaailmasta, täältä. Nyt on tehty suomalaisen työn tukeminen helpoksi!Ja unohtamatta ihan oikeassa maailmassa tapahtuvaa joulumyyjäistä, astubutiikkiin.fi-porukan POP UP myymälää Ulvilassa. Siellä POP UP-kauppa on auki 9.-15.12.13. Tuotteita on sinnekin tulossa noin kolmeltakymmeneltä käsityöläiseltä. Täällä voit tykkäillä tapahtumasta.

Tervetuloa mukaan! Tehdään yhdessä mukava Joulu!

-Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.