29.3.2014

Aurinkopaikalla- blogihaaste


Blogihaaste!


 Hahaa! Sain astubutiikkiin.fi:ltä haasteen kertoa kuvin, sanoin, videoin tai muuten siitä mitä kevät saa minussa aikaan. Kuvitin tämän jutun vuoden tai kahden takaisilla otoksilla.


Kevät herättää minussa koko talven uinuneen sisustusvimman. Mitä sitä voisi ihan omaan kotiin laittaa, mitä muuttaa, mitä tekisi taas mieli? Suutarin lapsella ei ole kenkiä, eikä kutojan kotona vaihdu matot kovin usein. Uutta mattoa tekisi mieli.


Vihreäävihreäävihreää. Sitä ja kaikkia muita raikkaita värejä tekee mieli. Niitä silmät ja mieli bongaa niin sisältä kuin ulkoakin (ihan kohta).


Vahvoja värejä. Ah. Niitä mieli kaipaa. Talven (vähäluminen) harmaus on taakse jäänyttä elämää ja VÄRIT valtaavat ulkoilman!
Räsymatot. Niitä tekee mieli kutoa joka kevät. Viime keväänä kudoin yhden. Ehkä tänä keväänä toisenkin.


Ja paketteja! Kevät innostaa muitakin sisustamaan, ja työhuoneella valmistuu asiakkaille mattorullia, jotka vielä kulkevat postiin autolla. Ihan pian myös pyörällä. Kutojakin saa happihyppelyn samalla postireissulla.


"#aurinkopaikalla! Ajatuksena on kertoa, mitä kevätaurinko saa sinussa aikaan - ja haasteen saajat voivat vastata siihen sanoin, kuvin tai vaikka videon muodossa - ja millä foorumilla parhaiten asian taitavat. Ja haastaa tämän myötä mukaan ainakin kolme ystävää!"

Työhuoneelta haaste lähtee yrittäjäkollega-Vuoriortalle, ystävälle Röllinkalliolla, sekä parhaalle siskolle Laiturinnokkaan! Ottakaahan haaste vastaan!

-Marja

2 kommenttia:

 1. Ihanaa!! Kuinka kauniita kuvia! Tässähän ihan inspiroituu 8)
  Kiitos TYLLi - otan haasteen ilomielin vastaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuoriortta! Innolla odotellaan jo teidän kevätpostausta ;)

   Poista

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.