17.11.2014

Kiitos Tampere!

Takana on huima messuviikonloppu Tampereen Kädentaito-messuilla. Kiitokset kaikille poikenneille!

Sininen Satakieli-matto ja pino tyynyjä, sekä Maheka Designin ihania rasioita sekä Loruloimen raitamatto.

 TYLLin matot pääsivät näytöksen lavalle, yhteisosastolle ja näyttelyyn.


Näyttely "Käsityökortteli- Kotimainen onkin kotimaista" rakennettiin pitkään osastoon huoneittain. Kaikki huoneet sisustettiin ja somistettiin Suomen Käsityöyrittäjien kotimaisilla tuotteilla.


Ensimmäisenä tietysti eteinen, josta löytyy tuttu raitamatto, Vinkeen heijastinliivi, Maheka Designin kattovalaisin ja KongaRoon takki. Siis muun muassa.


Seuraavana kotoisa keittiö. Lattian matto näyttää taas tutulta, eikö? Lisäksi löytyy vaikka keräyspaperille sopiva kassi Kipriikalta, kauniit tuolit Nooran verhoomolta, patalappuja Ullakko-tuotteelta ja tiskirätit Susannan työhuoneelta. Ihan vain muutamat mainitakseni.


Lastenhuoneessa on tottakai keppihevonen Ahdin tilalta, vaatteita Neenuskalta ja seinän lokerikko Nukkeset&Rusakko. Ja aika monta muutakin ihanaa tuotetta.



Olohuoneesta löytyy ihan mieletön nojatuoli Nooran verhoomolta, puulaatikkoja Metkunin:lta, loitsukehä Jussakalta, mieletön lasihimmeli Raahen taitopajalta, ihan parhaat verhot Nunnun Annukan käsialaa ja tuttu matto sielläkin.


Ja tokihan joka kodissa tulee pukeutumishuone olla. Näyttelyssä se näytti tältä. Seinällä Teelikamenttenin tunika, hattu Anjo Alleelta, villakangasjakku Helsingin Olkaimelta ja koruja ainakin PS Design Pajalta, TaavaNaiselta, Design Airi Hietalalta, HienoStellalta, Vernadalta, House of Simonelta, Mihelmiltä, Jussakalta ja Mariel designilta.



Ja sitten oli vielä Käsityökortteli-Suomesta käsin!- yhteisosasto, jossa oli edustettuna kolmentoista käsityöyrittäjän tuotteet. Mattoja, tyynyjä, koruja, magneetteja, patalappuja, takkeja, pipoja, huiveja, lorupusseja, avainnauhoja, pinnejä, loitsukehiä ja mitä kaikkea.


Väkeä riitti ja mukavaa oli. Kiitos kävijöille, järjestäjille, tutuille ja kolleegoille!
Ja jos jäit vielä pohtimaan jotakin mattoa tai tyynyä, niin nehän löydät kaikki täältä.

-Marja

1 kommentti:

  1. En kestä, toi Nooran Nojatuoli on ihan käsittämätön! :O
    ... tääl mää luen sun blogia ja mun tekis mieli kommentoida jokaiseen juttuun, mut yritän hillitä itteni. Ehkä hehkutan sit livenä sulle kaikkee. :D Mähän tässä katsos opiskelen tätä...

    VastaaPoista

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.