10.5.2016

Minimallisto myynnissä nyt!Minimalliston matot ovat nyt mynnissä. Mallisto käsittää kolme kuosia ja valmiina mattoja on saatavilla koossa 80x200cm (215€) sekä 80x240cm (255€).


Raidallisia Kehrääjä-mattoja on sekä beige-harmaa-sävyinen että toinen, jossa on lisäksi turkoosia. Näiden mattojen päissä on hapsut, mutta tilaamalla onnistuu kantitkin.


Raidallisia Kyyhky-mattoja on saatavilla kolmella värityksellä: vihreä-beigenä, turkoosi-harmaana sekä kahdella harmaalla kudottuna. Tässä matossa on kapeat tasaraidat ja eriväriset reunat. Nämä matot myydään kantattuina, mutta hapsutkin järjestyvät tilauksesta.Kolmantena komeilee tietysti Satakieli-matot. Niitä on saatavilla beigenä, harmaana ja turkoosina, mutta vihreät matot ovat myös tulossa mallistoon. Niistä kuvia myöhemmin. Satakieli-matot kudotaan juutista ja puuvillatrikoosta ja niissä on päissä kudotut päärmeet.
Näitä mattoja voi tilata sähköpostilla tyllinposti(a)gmail.com tai klikkailla omaksi weecosin verkkokaupasta. Matot onnistuvat myös mittatilauksesta. Kysy lisää!

-Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.