30.9.2018

Kuvaterveiset TapanilastaUsein saan kysymyksiä jällyynmyyjistä. Mattojen kohdalla on tärkeää, että niitä pääsee hypistelemään. Tällä hetkellä fyysisiä jälleenmyyjiä löytyy Helsingistä ja Lahdesta. Jos tiedät sopivan jälleenmyyjän jostain päin Suomea niin laita viestiä tyllinposti(a)gmail.com niin katsotaan saataisiinko mattoja myös sinne.Tällä kertaa kuvaterveiset tulevat Helsingistä Sisustuskauppa Tapnilasta. Tapanila on liike täynnä sisustustuotteita, joista valtaosa on tehty tai ainakin suunniteltu suomessa. Jotkut jopa molempia, kuten TYLLImatot. Mattoja löytyy Tapanilasta kattavasti, ja sitä kautta onnistuu myös mattojen tilaus. Tee tilaus Tapanilan ladyjen kanssa ja voit noutaa valmiin matot Tapanilasta.


Jos Tapanila on kaukana, eikä TYLLin tapahtumatkaan ole lähitienoolla onnistuu mattojen tilaus sähköpostilla (tyllinposti(a)gmail.com) tai suoraan verkkokaupasta (täältä).

Syksyistä alkavaa lokakuuta!

-Marja

Pst. Ensi viikon torstaina TYLLi on mukana Suomalaisen Työn liiton järjestämässä Tervetuloa meille!-avointen työhuoneenovien viikossa. TYLLin työhuoneen ovet ovat avoinna torstaina 4.10. klo 14-18. Tervetuloa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.