11.4.2013

Kuteita, alleja ja tarjouksia Tällä viikolla vietetään Taidon ja käsityön viikkoa ja TYLLillä on työhuone täynnä tarjouksia.
Kerityt värilliset ja luonnonvalkoiset kuteet myydään 6€/kg (norm 7,5-8,00€/kg).
Ja vyyhdityt trikookuteet myydään hintaan 5€/kg (norm 6€/kg). Nyt virkkuukoukku kauniiseen käteen ja virkkailemaan!
 Ja löytyy täältä valmiitakin mattoja! Esimerkiksi luonnonvalkoinen ja mintunvihreä Alli, joiden halkaisijat 65 ja 60 cm.Tai pinkkejä ja tummanharmaita Alleja, molempia useampaa kokoa.Tai mitenkäs teidän kotiin sopisi tämä luonnonvalkoinen Alli, jonka halkaisija on 160cm?Tai vähän pienempi, halkaisijaltaan 120cm Alli?
 Tai jos sittenkin kaipaisit enemmän väriä, niin esimerkiksi pyöreitä raitamattoja löytyy lilana, vaaleanpunaisena, vihreänä ja musta-vihreänä. Maton tilaajalle virkattu kori kaupan päälle koko loppuviikon ajan.  Tai! Jos sittenkin tekisi mieli vaikka tarjotinta keittiön piristykseksi? Nämä tarjottimet on tehty TYLLin omista, käsinpainetuista kankaista. Useita kuoseja jäljellä.


 Tai jos kevätvaatetus kaipaa pientä piristystä niin pleksiset koira-korut ovat aina ajankohtaisia! Ja nyt jos sellaisen tilaa itselleen saa koirakaverille lelun kaupan päälle koko loppuviikon ajan. Ei pöllömpää.

Kysy lisää ja tilaa omasi tyllinposti(a)gmail.com. Tai poikkea työhuoneella! Tänään ollaan paikalla klo 18 saakka, huomenna perjantaina 11-18 ja lauantaina 10-14. Tervetuloa!

-Marja ja Harjoittelija-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.