8.4.2013

Taidon ja käsityön viikko 8.-14.4.13
 Taidon ja käsityön-viikko on valtakunnallinen tapahtumaviikko. Se nostaa esille suomalaista osaamista, taitoa sekä käsityökulttuuria ja muotoilua. Käsityöyrittäjät järjestävät avoimia ovia työhuoneillaan ympäri Suomen. Lähialueesi tapahtumista voit lukea lisää vaikkapa täältä ja täältä.


TYLLin työhuoneella on avoimet ovet ma-ti klo 10-17, to-pe klo 11-18 ja la 10-14. Tuolloin työhuoneelle voi tulla tutustumaan ja hypistelemään tuotteita. Työhuoneella on esillä kudottuja ja virkattuja mattoja, koreja, koruja ja matonkuteita. Maksutapana työhuoneella käy käteinen.


Matonkuteet ovat juhlaviikon kunniaksi tarjouksessa. Vyyhdityt värilliset kuteet ovat 5€/kg (norm 6€/kg), kerityt värilliset ja luonnonvalkoiset kuteet 6€/kg (norm 7,5€/kg ja 8,0€/kg) sekä sekalaiset kerityt kuteet 5€/kg.


Esillä on yksivärisiä Alleja, raidallisia pyöreitä mattoja sekä kudottuja mattoja. Mattoja valmistetaan myös tilauksesta, asiakkaan toivomien mittojen ja värien mukaan. Työhuoneella on loistava tilaisuus ideoida ja suunnitella millainen matto sinulle voitaisiin valmistaa. Viikolla 15 tehdyt mattotilaukset kulkevat perille postikuluitta.Myös akryylikorut ovat esillä. Akryylikoruja on sekä riipuksina että rintakoruina. Molemmat myydään 12€/kpl. Riipuksissa hopeiset lukot, rintakoruissa korulukot kiinnitystä varten.


Lasisia shakki-riipuksia on vielä jäljellä sekä mattapintaisina että kiiltävinä. Molemmat myydään hintaan 9€/kpl (norm 12€/kpl). Riipuksissa hopeiset lukot ja satiininauhat.Lasisia riipuksia löytyy myös kristalli-riipuksina. Riipuksia on jäljellä kolmea kokoa: pienet 10€ (norm 12€), keskikokoiset 12€ (norm 14€) ja isot 14€ (norm 16€). Näissäkin riipuksissa hopeinen lukko sekä satiininauha.


Alkuviikosta kangaspuissa valmistuu puuvillaista käytävämattoa ja loppuviikosta jotain vähän erikoisempaa. Tulehan kurkkaamaan mitä!


Päivittäin vaihtuvat tarjoukset löydät TYLLin facebook-sivuilta. Käy tykkäämässä TYLLiä ja näet päivitykset automaattisesti.Työhuone löytyy osoitteesta
Keinusaarentie 3, 13200 Hämeenlinna

Jos tulet autolla, löytyy parkkipaikkoja mm Verkatehtaan pihasta.

Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös blogin puolella, ja tuotteita voi tilata tarjoushinnoin sähköpostitse osoitteesta tyllinposti(a)gmail.com. 
Lämpimästi tervetuloa!

-Marja ja Harjoittelija-Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.