8.9.2010

Mattoja, koreja!

Tällä kertaa TYLLin pesässä onkin ollut ahdasta! Pesä on vuorattu matoilla ja koreilla, jotka kaikki on tehty matonkuteesta virkkaamalla. Pesästä löytyi Alli-mattoja kahta kokoa: Pikku Alli on halkaisijaltaan alk n 65 cm ja Iso Alli n 75-85 cm. Nyt Allit ovat pinkkejä, tummanvihreitä, turkooseja ja liloja, mutta Allit ovat hyvin muuntautumiskykyisiä (kysy vaikka omaan vessaan sopivaa piristysväriä!). Allit viihtyvätkin vessoissa, kylppäreissä, eteisissä ja miksei vaikka lastenhuoneissakin! Kysy lisää, TYLLi vastaa suoraan blogin kautta tai sähköpostitse.

(Pst. Näet kuvat suurempina klikkaamalla niitä!)

Mattojen seuraksi TYLLiltä löytyy myös Kerttu-koreja (alk 7,00€). Allien lailla ne ovat muuntautumiskykyisiä niin värin kuin muodonkin suhteen. Kerttuja on tavattu niin pyöreä pohjaisina kuin neliskulmaisinakin. Kysy rohkeasti vaikka kylppärin maton seuraksi!
TYLLi myy myös matonkuteita virkkaamiseen ja kudontaan. Trikookuteita myydään kokonaisissa vyyhdeissä, joiden koko on n 1,0-1,5 kg. Kilohintaa matonkuteilla on 6,00 €. Kysy mieleistäsi väriä ja virkkaa korit ja matto vaikka vessan piristykseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.