27.9.2013

Koiralle kokeiluunKoiransängyksi tehty iso lattiatyyny valmistui vihdoin. 


Sänkyyn kohdistuu paljon vaatimuksia, ja odotuksia. Päällisen pitää olla irroitettava ja pestävä, sisustyynyn kestävä eikä ihan kaikkien likalänttien tule tyynyn pinnassa näkyä. 


Tämä tyyny pääsee pian ankaraan testaukseen parille karvakorvalle. Saa nähdä mitä ne tästä pitävät- täyttääkö sen myös niiden sängylle asettamat vaatimukset ja voiko siinä edes nukkua.Näin isot tyynyt kelpaisivat myös lattiatyynyiksi tai vaikka sohvan selkänojan virkaa hoitaviksi tyynyiksi, vai mitä?

-Marja

2 kommenttia:

 1. Oliko näistä lattialyynyistä jossain lisää, tulin uusimmasta postauksesta tänne vanhempiin päin. Jos tuo olisi ihmiselle lattiatyyny ajattelisin että sen pitäisi olla muhkeampi. Mitä on koirat sanoneet? :) Löysin tänne Astubutiikkiin.fi:n kautta ja kunhan miehen kanssa vähän mallaillaan ja mittaillaan niin toivottavasti kohta tilataan teiltä mattoa!

  VastaaPoista
 2. Hei Heidi,

  kiitos kommentistasi! Koirat vieroksuivat kaiketi kahisevaa sisätyynyä (sisus styroxhelmiä), mutta vaihdoin sen viikattuun täkkiin. Ja johan kelpasi! Tällä hetkellä tuo koirantyyny on ollut ainoa noin iso tyyny, mutta muista kudotuista tyynyistä näet kuvia ainakin täällä: http://tylliblogi.blogspot.fi/p/myytavat-matot.html sekä täällä: http://tylliblogi.blogspot.fi/p/myydyt-tuotteet.html

  Laita viestiä kun mattoasiat alkavat olla ajankohtaiset!

  -Marja

  VastaaPoista

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.