29.4.2014

Punaista raitaa
Raitamattopostausmaratooni alkaa tästä punaisesta epätasaraitamatosta. Tällä tilausmatolla on kokoa noin 85x200cm ja raidoissa kahta punaista ja päissä kantit. Matto on kudottu puuvillatrikoosta. Tämä matto matkaa pian postitse uuteen kotiin. Joko sinä tilasit omasi?


Maton tilaus onnistuu sähköpostilla tyllinposti(a)gmail.com. Maton (suunnittelu ja) tilaus voi tapahtua parillakin tapaa.

 
Voit tutkia Shopin  valmiita mattoja sillä silmällä ja kertoa, jos niistä löytyy toiveittesi matto ja tehdä tilauksen sähköpostilla. Melkein kaikki Shopin matot ovat mukana myös kevään tapahtumissa, joten niissäkin kannattaa mahdollisuuksien mukaan vierailla ja käydä mattoja hiplaamassa ja hypistelemässä, ostamassa tai jättämässä tilaus. 


Tai voit silmäillä blogista löytyviä mattoja (esimerkiksi täällä ja täällä) ja kertoa viestissäsi, millainen olisi toiveittesi matto jonka esikuvan löysit blogista. Matto voidaan myös suunnitella ja luonnostella toiveittesi mukaan. Niistä piirretään muutamia luonnoksia, joiden pohjalta päästää suunnittelussa eteenpäin. Tai voit poiketa työhuoneella katsomassa mattoja tai tekemässä tilauksen. Tästäkin on hyvä laittaa viestiä, jotta olen varmasti paikalla.


 Laitahan siis rohkeasti viestiä mattoasioissa!

-Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.