13.4.2018

Kevätuutta


Kevään toinen uutuusväritys on tässä: lime-oliivi-beige-harmaa-musta Kehrääjä-matto. Näitä on nyt listätty verkkokauppaan ja muutamia kappaleita löytyy jo jälleenmyyjältä Lahdesta (Marakattimarssi Shop). Helsingin jälleenmyyjä (Sisustuskauppa Tapanila) sai oranssiraitaisen Kehrääjän, mutta limeraitaista on tulossa ensi viikolla. 

 
Käy kurkkaamassa jälleenmyyjillä tai verkkokaupassa tai tule hakemaan omasi Helsingistä ensi viikon lopulla Korjaamon kevään Designmarkkinoilta.


Aurinkoista viikonloppua,

-Marja

2 kommenttia:

  1. Hei! Minkä hintaisia matot ovat hieman isommassa koossa? Vai teetkö isompia kokoja? Vaikkapa n. 130x200cm tai 160x200cm? Onko millainen toimistusaika arviolta? Onko eroa esimerkiksi kehrääjissä ja satakielissä paksuudessa, ilmeisesti ovat suht jämäköitä? Kiitos vastauksista. Todella kauniita ovat ja ihanan pirteitä.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos viestistäsi! Matot onnistuvat myös koossa 130x200cm (350€) ja 160x200cm (435€). Toimitusaika on tällä hetkellä noin 4-6viikkoa. Satakieli-maton maksileveys on 140cm. Kehrääjä-matot ovat jämäkämpiä kuin Satakieli-matot. Paksuudeltaan suunnilleen samoja. Laitatko sähköpostia osoitteella tyllinposti(a)gmail.com
    Terkuin,
    Marja

    VastaaPoista

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.