17.4.2019

Piha & Koti-messuterveiset!


Tampereella oli varsinainen supermessuviikonloppu! Messuhallin täyttivät mm sisustus- ja pihamessut, joihin TYLLin matotkin pääsivät näytille Rinnakkain-näyttelyalueelle. Näyttely koostui ulos ja sisälle rakentuvista tiloista ja sen oli koonnut tamperelainen Decosisters . TYLLiltä oli tilassa viisi mattoa, jotka näyttelyn jälkeen ovat nyt myynnissä 20prosentin messualennuksella. Näihin mattoihin pääsi koskemaan, mutta niitä ei muuten ole käytetty.


Riippukeinujen virkaa toimitti kaksi keltaraitaista Kehrääjä-mattoa. Näiden mattojen koko on 80x250cm ja päissä on hapsut. Nämä matot lähtevät ilostuttamaan uusia koteja hintaan 216€/kpl (norm 270€/kpl).


Lastenhuoneeksi oli rakennettu ihana tyynyjen, ilmapallojen ja skeittilautakeinun(!) täyteinen tila, johon matoksi kudottiin harmaa-musta-valkoinen Kehrääjä-matto koossa 80x80cm. Päissä tällä pikkumatolla on hapsut ja hintana  72€ (norm 90€).


 Makuuhuone oli ihana! Seesteinen ja tyylikäs kokonaisuus hempeitä ja rauhallisia sävyjä. Matoiksi kudottiin kaksi vaaleanvihreää Satakieli-mattoa, joissa on valkoinen loimi ja juutti. Matot ovat omiaan vaikkapa juuri sängynvierusmattoina. Matoilla on kokoa 60x110cm ja hintaa 76€/kpl (norm 95€). Kiinnostuistko? Laita viestiä tyllinposti(a)gmail.com ja tilaa omasi. Nämä kulkevat näppärästi postitse (9,90€) ja samaan pakettiin mahtuu useampikin matto.

Aurinkoista ja keväistä pääsiäistä!

-Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.