10.4.2020

Kevätkodin matot verkostaJos vietät aikaa kotona ja lattiat kaipaavat uusia mattoja, niin mistä niitä tässä tilanteessa nyt sitten saa? Tässäpä pieni tietopläjäys tämän hetken matonostopaikoista verkossa, ole hyvä.


1. TYLLin oma verkkokauppa on perustettu tänne. Sieltä löydät kätevästi kaikki valmiina olevat matot. Postikulut on poistettu tältä keväältä.
2. Weecosissa on käynnissä Kaunis koti-kampanja, jonka johdosta kaikki TYLLimatot ovat tilattavissa verkkokaupasta ilman toimituskuluja. Pääset kauppaan tästä.
3. Made in Finland Shop tarjoaa tilauksille ilmaisen kotiin toimituksen, kun tilauksen arvo on yli 99€. Pääset kaupoille tästä.


4. Sisustuskauppa Tapanila sulki ovensa viimeviikolla. Kaikki siellä valmiina olevat TYLLimatot löytyvät nyt verkkokaupasta (täältä). Toimitustavaksi voi valita joko noudon sovitusti kaupalta Helsingistä tai kotiinkuljetuksen. Matot ovat verkkokaupassa 10% tarjouksessa.
5.Ohto Nordic Home tarjoaa yli 120€ tilauksille ilmaisen toimituksen. TYLLi matot löytyvät täältä.

Kiitos, että valitset kotimaisen tuotteen. Näin pidetään pyörät pyörimässä ja tämäkin kutomo näkee vielä tulevan kesän ja syksyn, ja syksyyn onkin yksi ihan huima juttu tulossa!

 Pidähän huolta itsestä ja muista!

-Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.